Vad är LEI-search?

Behöver du en Legal Entity Identifier? Då kan LEI Search vara den bästa lösningen för dig!

Vad är LEI-search?

LEI-search.info erbjuder den viktigaste informationen när det gäller Legal Entity Identifier-leverantörer. Potentiella kunder kan enkelt hitta den lämpligaste LEI-kodleverantören baserat på LEI-kodens pris, LEI-kodens genomsnittliga behandlingstid, betalningsmetoder eller webbplatsens språk. Tabellen över Legal Entity Identifiers kan sorteras efter registreringspris, förnyelsepris eller genomsnittlig behandlingstid.

LEI-search.info har samlat värdefull information om LEI-leverantörer och för ut den till personer som är intresserade av en LEI-kod, för enkel användning. LEI search kan spara tid och pengar åt dig!

Besök LEI-Search.info och hitta rätt LEI-kodsleverantör!

Hur använder man LEI-search?

LEI-LEVERANTÖRER

LEI-search.infos webbavsnitt “LEI-leverantörer” på sidan leder användaren (när det klickas på) till en tabell över Legal Entity Identifier-leverantörer där det är möjligt att få en bekväm översikt över alla LEI-kodleverantörer som för närvarande finns på marknaden. Användarna måste välja det land de vill få en LEI-kod från. Tabellen över LEI-leverantörer filtrerar sedan fram alla LEI-kodleverantörer för det valda landet.

Den första kolumnen i Legal Entity Identifier-tabellen visar LEI-leverantörsföretagets namn. Genom att klicka på företagets namn kommer det automatiskt att ta dig till den leverantörens webbplats. Nästa kolumn visar webbsidan språk.

Den första sorteringsbara kategorin är den tredje kolumnen och den visar den genomsnittliga bearbetningstiden. Genom att klicka på den kategorin kommer det att visa dig resultaten från långsammaste till snabbaste eller vice versa. Snabb bearbetningstid innebär att du får din LEI-kod på mindre än 24h, genomsnittlig tid står för 24h-48h och långsam betyder mer än 48h.

Kolumnerna 4–7 visar priser för Legal Entity Identifiers hos varje företag. Det är viktigt att notera, att de priser som visas är utan moms. Genom att klicka på önskad kategori kan du se de mest överkomliga eller dyraste LEI-leverantörerna. Den sista kolumnen i tabellen visar de betalningsmetoder som leverantörerna använder.

LEGAL ENTITY IDENTIFIER RIKTLINJER och FAQ

LEI-search.infos webbavsnitt “Riktlinjer” på sidan visar några tips om hur du väljer din Legal Entity Identifier-leverantör. Om du aldrig har köpt en LEI-kod och inte vet mycket om det, så finns det viktig information om hur du väljer en. Om du fortfarande har några problem med LEI-koden, tveka inte att kontakta LEI Search. Kontaktinformationen finns under menyn “Kontakta oss”.

FAQ står för vanliga frågor. Där hittar du de vanligaste frågorna om LEI-koder. Kolla in frågorna och du kanske hittar svaret på ditt problem!

LEI LOOKUP

LEI-Search.info erbjuder även en LEI-sökfunktion (eller LEI-lookupfunktion) där en användare kan söka efter företag med aktiva LEI-koder eller kontrollera LEI-kodens giltighet.

För att få resultat måste du ange en giltig LEI-kod eller företagsnamn i sökfältet LEI-lookup. När du har hittat ditt företag kan du se mer information om företaget genom att klicka på företagets namn. Där kan du se detaljer som LEI-kodens giltighet, adress, registreringsuppgifter och mer.