Vår historia

Det var grundarnas egna erfarenheter av den frustrerande processen för att erhålla LEI-koder (Legal Entity Identifiers) som formade idén bakom LEI Register. De insåg att det fanns ett behov bland företag för ett enklare och effektivare sätt att erhålla LEI-koder och började förverkliga denna vision.

Vårt fokus på exceptionell kundservice och smidiga processer gjorde att vi snabbt utmärkte oss i branschen och gav LEI Register ett rykte om effektivitet och excellens. Idag är LEI Register världens största LEI-registreringsagent som betjänar företag över hela världen med samma engagemang för att förenkla ansökningsprocessen som var grunden till att företaget skapades.

Vårt uppdrag

LEI Register är fast beslutna att tillhandahålla enastående service och hjälpa företag att följa finansiella regler, vilket gör oss till en viktig partner för företag över hela världen.

Med hjälp av teknik har vi uppnått vår status som en av de LEI-registreringsagenterna med snabbast behandlingstid. Genom att ta bort manuellt arbete mellan parterna har vår API-integration förenklat valideringen av uppgifter. För att möjliggöra en smidig ansökningsprocess har vi också anslutit till lokala företagsregister, vilket gör att vi kan tillhandahålla funktioner för automatisk ifyllnad av uppgifter.

Det senaste som vi har utvecklat är LEIAdmin, en LEI-hanteringslösning som skapats specifikt för finansinstitut.

LEIAdmin gör det möjligt för finansinstitut att erbjuda sina kunder en registreringsansökan om LEI-kod med ett enda klick, vilket gör det enkelt att ansöka om och administrera LEI-koder. Hanteringsprocessen förenklas då finansinstitut som använder LEIAdmin kan hantera alla sina kunders LEI-koder på en enda plattform.

Förutom tekniska framsteg och innovativa lösningar såsom LEIAdmin, har vi infört nya branschstandarder, t.ex. fleråriga registreringar, vilket ger våra kunder en problemfri och långsiktig lösning.

För att kunna erbjuda exceptionell service till företag över hela världen är vi dag verksamma globalt och har kontor i viktiga regioner.

Grundad
2018
Jurisdiktioner
300+
Kunder
238k+
Operations Manager

Det är inspirerande att få vara delaktig i LEI Registers utveckling och tillväxt. Med ett begåvat och stödjande team har vi lyckats omvandla våra kunders upplevelse och vi kommer att fortsätta lägga vårt fokus på att ytterligare effektivisera, förenkla och förnya processen.

Hanna Tunnel
Verksamhetschef

LEI Register i andra länder

RapidLEI logo