Prislista - LEI kod kostnad

 

 

LEI kod kostnad - vad ingår i priset?

LEI kod kostnad för 1 år
LEI kod kostnad för 3 år
LEI kod kostnad för 5 år

*Priserna är utan moms. Moms tillkommer om inget Giltigt EU-momsnummer. Omvänd skatteskyldighet tillämpas enligt Artikel 196 av rådsdirektivet 2006/112/EC 3

LEI kod kostnad

LEI ansökan och registreringsavgift för 1 år 680  kr (680 / år)

LEI ansökan och registreringsavgift för 3 år 1695  kr (565 / år)

LEI ansökan och registreringsavgift för 5 år 2650  kr (530 / år)


Kostnad för LEI förnyelse

LEI förnyelse och registreringsavgift för 1 år 720  kr (720 / år)

LEI förnyelse och registreringsavgift för 3 år 1860  kr (620 / år)

LEI förnyelse och registreringsavgift för 5 år 2750  kr (550 / år)


LEI kod kostnad - vad ingår i priset?

Initial LEI kod registreringskostnad eller LEI kod förnyelsekostnad med respektive avgift för perioden. GLEIFs avgift är inkluderad i det angivna priset. För närvarande är GLEIFs påslag på priset 11 USD per 1-årsansökan. Momstillägg sker om så krävs. Vänligen läs nästa fråga rörande moms.

Notera vänligen att alla våra priser är inklusive ALLA avgifter. När du jämför med en annan leverantör av tjänsten, försäkra dig då om att de anger den totala kostnaden. Det är vanligt förekommande att visa priset utan att direkt ange GLEIFs avgift.


När är priset 0% moms och när tillkommer moms?

Det angivna priset är med 0% moms. 0% moms gäller om företaget har ett giltigt EU-momsregistreringsnummer. Vi kontrollerar momsnumret via VIES databas. Om ett företag inte har ett giltigt momsregistreringsnummer tillkommer moms.


Betalningsmetoder

För närvarande accepterar vi betalning med kreditkort/betalkort (VISA, MASTERCARD, AMEX, MAESTRO) förutom betalning med PayPal. Om du har problem med att betala med ditt  kreditkort/betalkort kontakta då vänligen oss [email protected] , så erhåller du en proformafaktura med information om internationellt bankkonto.