LEI Registrer lanserar en gratis Legal Identity Identifier marknadsföring och introducerar en ny LEI prenumerationstjänst – FastLEI

FastLEI

I ett större LEI-branschskifte kan organisationerna behålla större LEI-data noggrannhet genom att prenumerera på en månatlig LEI-tjänst, inklusive gratis inledande LEI-skapande.

Tallinn, Estland. 7 maj 2019 – LEI Register, en ledare inom tillhandahållande och hantering av juridiska identifierare (LEI), tillkännagav idag lanseringen av sin nya Legal Entity Identifier FastLEI tjänst för att presentera fördelar för abonnemangsmodeller för företag som använder LEI. Tillgängliga för första gången inom LEI-branschen inkluderar prenumerationsfördelar fritt initiala LEI-skapningsperioder, automatiserad löpande noggrannhetskontroll och förutsägbara återkommande månadsavgifter.

LEI är traditionellt giltiga i ett år. På grund av de sällsynta och ofta komplexa förnyelseprocesserna glömmer många organisationer att förnya sina LEI:er och låter dem oavsiktligt förfalla. Förfallna LEI:er orsakar regleringsproblem och kan hålla upp eller invalidera vissa transaktioner där giltiga LEI:er behövs.

Genom att erbjuda FastLEI-prenumerationstjänsten utfärdar LEI Register ett LEI och upprätthåller sedan ett månatligt, inte årligt förhållande till organisationen. Prenumerationen inbegriper också frekventa automatiska identitetsdata ändringscheck för att hjälpa organisationer att hålla sina LEI korrekta och aktuella. Denna signifikanta förändring av hur LEI:er hanteras kommer att minska risken för bortfall och göra hanteringen av LEI:er enklare för företag i alla storlekar.

Toomas Pavelson, VD LEI ​​Register sa: “Kunder vill ha försäkran om att deras LEI är giltigt och uppdaterat så att de enkelt kan bedriva sin verksamhet. Genom att erbjuda FastLEI som prenumerationstjänst kan vi tillhandahålla mer frekventa datakontroller för att hålla data uppdaterade, vilket ger våra kunder smidigare transaktioner och valideringar av deras LEI, och utan motstridiga organisationsidentitet. ”

Paul Tourret, Corporate Development Officer hos Ubisecures RapidLEI sa: “Trenden att köpa och använda digitala produkter på abonnemangsbasis har blivit normen under de senaste 10 åren. De flesta digitala tjänsteleverantörerna har flyttats till en modell som innebär förutsägbara månatliga kostnader. De flesta företag föredrar att veta att deras LEI inte kommer att förfalla om någon i deras organisation glömmer den årliga förnyelsen, och att de behåller LEI-datakontrollen genom pågående övervakning. Den nya FastLEI-tjänsten från LEI Register är bra för LEI-branschen, och vi är glada över att vara partner med dem för att ta tjänsten till marknaden.”

Genom sitt partnerskap med RapidLEI, Ubisecures ackrediterade LEI-utgivande tjänst, LEI Register-kunderna drar nytta av sin automatiserade LEI-emissionsprocess och samma session LEI-utgivnings API. Kombinationen av automations- och utgivnings-API effektiviserar den traditionella LEI-applikationen från dagar till bara några minuter.

Som en del av kampanjavgiften ingår prenumerationstjänsten gratis att skapa LEI, som gäller i upp till 60 dagar utan kostnad.

FastLEI är tillgänglig från fast-lei.com omedelbart, och det ingår gratis upp till 60 dagar. Efter den fria perioden löper ut, kommer kunder som vill behålla sin LEI att debiteras £9 per månad.